Het ziekenhuis in Venlo

VieCuri is het medisch centrum en ziekenhuis van de plaatsen Venlo en Venray. Maar VieCuri heeft ook poloklinieken in meerdere plaatsen in Noord-Limburg waaronder in Panningen, Reuver en Horst.

De visie

Er wordt veel geïnvesteerd aan de nieuwste voorzieningen meest geavanceerde technieken op het gebied van apparatuur en hulpmiddelen, om zo de patiënt de meest comfortabele ervaring te bieden tijdens hun bezoek of verblijf. Tevens gelooft VieCuri dat iemand zich veel sneller beter zal voelen en dus ook veel sneller zal herstellen, in een omgeving met gastvrije medewerkers en hoogwaardige zorg. Met deze visie in gedachten, staat de patiënt centraal en wordt er goed geluisterd naar zijn of haar wensen en medische klachten.

Opleidingsziekenhuis

Als opleidingsziekenhuis willen ze een goede leeromgeving en een goed opleidingsklimaat bieden. Dit om de studenten en leerlingen het belang van goede zorg te leren en ze dan ook enthousiast te maken om zichzelf te ontwikkelen in deze branche. Ze stimuleren en bereiden het onderwijs, medisch wetenschappelijk onderzoek en scholing uit.