Kledingwinkels in Venlo

In het centrum van Venlo vind je veel verschillende leuke en hippe kledingwinkels. Ook vind je er leuke boutiques voor dames en heren kleding. Je zul gegarandeerd slagen als je een kijkje gaat nemen in de vele winkels van grote namen maar ook de winkels van de wat kleinere namen.

Bekende winkels

In Venlo vind je bekende merken als H&M en The Sting. Sinds een tijdje beschikt de stad ook over een Primark. Deze winkelketen is de laatste tijd steeds populairder geworden doordat de kleding en accessoires die ze verkopen hip, nieuw, van goede kwaliteit en ook nog eens niet duur zijn. Voor de mannen is er Adams Mens Fashion, waar kleding in iedere stijl wordt verkocht. Tevens vind je er grotere maten en hebben ze smokings en rokkostuums. Bij de Jack & Jones, een mannenkledingwinkel, en de Vero Moda, een dameskledingwinkel, kun je terecht als je op zoek bent naar de laatste nieuwe trends en artikelen. 

Boutiques

In The Mood is een naam die bij niet veel mensen een belletje zal doen rinkelen, toch beschikt deze winkel over vele mooie bekende maar ook minder bekende merken. Voor zowel mannen als vrouwen hebben ze uitgesproken maar ook wat rustigere artikelen. Een andere boutique die zeker bezocht moet worden, is LDH Moda. Er worden veel internationale merken verkocht die je in maar weinig andere winkels ziet hangen. Bij Open32 vind je tijdloze kleding van goede kwaliteit voor mannen en  vrouwen. Ben je opzoek naar net iets anders dat je in andere winkels niet gevonden hebt, dan zul je het bij Open32 vast vinden.

Hier geven we je een klein overzicht van de de namen van de winkels en wat je er kunt kopen: