De leukste horecagelegenheden in Venlo

Niets is gezelliger dan samen met dierbare uit eten gaan. De restaurants in Venlo zorgen ervoor dat het niet moeilijk hoeft te zijn om een goede locatie te vinden voor een leuk avondje uit. En als je geen keuze kunt maken, kun je altijd nog eens terug komen om ergens anders naar toe te gaan.

De restaurants

In Venlo vind je erg veel horeca gelegenheden waar je heerlijk kunt eten en drinken, maar waar je natuurlijk ook eens het nachtleven in kunt duiken. Door de vele gezellige terrasjes en restaurants zul je altijd wel een leuk plekje vinden om na een lange dag een te strijken en helemaal tot rust kan komen. De levendige horeca van Venlo levert ook veel banen op voor een groot deel van de inwoners en de omwonende van de stad. Waar je ook zin in hebt, de vele restaurants en bars hebben voor ieder wel wat wils. Van culinaire hoogstandjes tot high tea, je zult gegarandeerd een gezellige dag beleven.

Het nachtleven

Je zou het niet verwachten, maar Venlo heeft een bruisend nachtleven. De vele bars en kroegen zijn ideaal om avond op een leuke manier door te komen. In deze barretjes en cafés worden vaak naast het gebruikelijke bier, ook veel soorten speciaal bier geserveerd. Dit kan zijn van de tap maar ook uit een fles. De meeste bars en cafés sluiten rond vier uur 's nachts, en draaien diverse soorten muziek. Dus als je Venlo echt wilt leren kennen, dan is het zeker aan te raden om na het verkennen van de stad, ergens heerlijk te gaan eten en als afsluiting een kijkje nemen in een kroeg of bar die je aanspreekt. Zo kom je pas echt te weten wat Venlo als stad allemaal te bieden heeft voor zowel het overdag als 's nachts.